MOPAN Suceava

Patru persoane au fost rănite într-un accident provocat de un tânăr aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi cu permisul reţinut. Accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 23:15, pe DN 17A, în interiorul comunei Marginea. Vinovat de producerea accidentului este un tânăr de 27 ani din comuna Suceviţa, care avea permisul de conducere reţinut până la data de 7 mai 2015. În timp ce conducea autoturismul, acesta nu s-a asigurat şi a depăşit un autoturism condus în fața sa de un bărbat de 71 ani din  comuna Marginea, care a virat la stânga, intrând în coliziune laterală cu acesta.

În urma impactului, autoturismul condus de tânăr, a  părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un stâlp de electricitate. Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a unui pasager de 32 de ani,  precum și rănirea altor doi pasageri din autoturism, unul de 19 și celălalt de 20 de ani, toți din comuna Suceviţa.

După producerea evenimentului, conducătorul auto vinovat de producerea acestuia a părăsit locul  faptei, fiind depistat în jurul orei 00:40 la domiciliu.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negativ pentru  bărbatul de 71 de ani şi de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru cel de 27 de ani, după care, la spital, li s-au  recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Patru persoane rănite într-un accident provocat de un tânăr beat şi cu permisul suspendat, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava