Concert pascal
MOPAN Suceava

Filmul „Teambuilding”, produs de BRomania și Micutzu, a provocat isterie nu doar în cinematografe, dar, mai ales, în mediul on-line. Sunt mii de păreri pro și contra, iar spiritele s-au încins la maxim pe marginea controversatei pelicule. Pavel Bartoș lansează și el, pe 3 februarie, „Ramon”, un film comercial la concurență cu „Teambuilding”, notează click.ro.

Pavel Bartoș nu este deloc invidios pe succesul confraților săi BRomania și Micutzu, ba chiar le-a transmis un mesaj, la lansarea pentru vip-uri a filmului său, unde este actor și producător. „Au fost și critici la adresa Teambuilding așa este, dar eu, unul, mă bucur că au apărut filmele astea acum! Asta dovedește că publicul românesc vrea să audă filme în limba română, vrea să râdă în limba română, să plângă, vrea să suspine. Aici ține doar de noi, trebuie să facem ca publicului să-i placă filmul românesc! Felicitări celor din Teambuliding, din Mirciulică, din Romina VTM și ce filme s-au mai lansat acum. Faptul că reușesc să aducă publicul la cinema asta e cel mai important. Dar, e adevărat că de aici se vor cerne. Se va vedea cine are valoare și cine nu. E bine totuși că au revenit oamenii în cinematografe, pentru că după pandemie asta a fost cea mai proastă revenire, revenirea la cinema. Deci lumea vrea să se bucure, e de bine!”, a declarat Pavel Bartoș, pentru Click!

Citește articolul complet EXCLUSIV pe:https://click.ro/interviurile-click/pavel-bartos-mesaj-pentru-criticii-filmului-2236176.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava