Concert pascal
MOPAN Suceava

Roxana Ciuhulescu a dat lovitura cu participarea ei la „Survivor”, de anul trecut. Deși a rezistat foarte puțin în competiție, vedeta s-a ales cu un onorariu gras. Cu banii obținuți în Republica Dominicană, Roxana și soțul ei și-au luat o căsuță mică și decentă. Acum că s-a mutat în propria ei casă, Rocsana și-ar mai dori și un copil, potrivit click.ro.

Din 2017, Roxana și soțul ei, Silviu Bulugioiu, au locuit cu chirie într-o vilă din zona Pipera. Cu banii obținuți la „Survivor”, Roxana și-a achiziționat, anul trecut, o casă care este dotată cu un living spațios, dormitoare, baie, bucătărie, dar și grădină. „Eu, vara trecută, nu am avut vacanță deloc și mi-aș dori să merg acum, măcar anul acesta, într-o vacanță undeva la căldură. Am tras tare anul trecut, a fost un an în care ne-am luat și casa, că așa e în viață. Am stat cinci ani cu chirie și, în sfârșit, ne-am cumpărat și noi căminul nostru, o căsuță mică, decentă. Într-o casă mică încape la fel de multă iubire ca într-una mare. Mie nu-mi place să mă laud cu ce am!”, a declarat Roxana Ciuhulescu, pentru Click!.

Noua casă a costat-o pe vedetă aproximativ 200.000 de euro, iar acum Roxana și-ar mai dori un copil. Are deja doi, pe Ana și pe Cezar, dar ar mai fi loc de încă unul, care să o moștenească în ce privește înălțimea.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/pe-ce-a-cheltuit-roxana-ciuhulescu-toti-banii-de-2236821.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava