Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

La început păreau că se iubesc nebuneşte, însă testul timpului şi-a spus cuvântul în rândul multor căsnicii ale vedetelor din România. Multe dintre acestea s-au sfârşit cu divorţuri şi bineînţeles cu împărţirea responsabilităţilor faţă de copii, notează click.ro.

În anul 2001, Adrian Mutu şi Alexandra Dinu au organizat nunta anului. Doi ani mai târziu însă, aceştia au divorţat, iar atunci frumoasa actriţă a primit custodia fiului lor Mario. Atunci s-a decis ca fotbalistul să plătească o pensie alimentară de 2.500 de euro, potrivit sursei citate. Cu toate acestea, Adrian Mutu nu a respectat cele stabilite, şi s-a ales cu un proces intentat de fosta soţie, invocând faptul că acestea avea un salariu chiar mai mare. Astfel, fostbalistul a ajuns în final să plătească dublu, adică 5.000 de euro!

Scandalurile dintre Vica Blochina şi Victor Piţurcă au fost şi ele subiectele principale ale presei la momentul divorţului. După mai multe vizite la judecătorie, pentru Victor Piţurcă s-a decis faptul că trebuie să plătească 9.000 de euro pe lună! Este cea mai mare sumă pe care un tată din România trebuie să o plătească pentru pensia alimentară a copilului.

Cristi Borcea a fost generos. Acesta divorţat pe cale amiabilă de Mihaela în 2011, după un mariaj de 22 de ani, din care au rezultat doi băieţi şi o fată. Cei doi au ieşit ţinându-se de mână de la Judecătoria Buftea, semn că cei doi au căzut de comun acord foarte rapid. Acest lucru s-a văzut şi în pensia alimentară pe care Borcea de bună voie a decis să o plătească copiilor pe atunci: 10.000 de euro.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/pensii-alimentare-colosale-in-randul-vedetelor-2244830.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava