Concert pascal
MOPAN Suceava

Întrebarea care se află pa buzele tuturor în aceste zile este: vor merge Ducele și Ducesa de Sussex la încoronare? Ei bine, potrivit mai multor surse, se pare că nu. De asemenea, apropiați ai cuplului din America susțin că Meghan Markle (41 de ani) se simte „exclusă” din planurile de încoronare, notează click.ro.

Expertul regal Richard Fitzwilliams a declarat că publicarea memoriilor lui Harry, „Rezervă”, a dus la o scădere”a popularității Casei Regale, care se teme să nu aibă parte de ceva revolte cu ocazia încoronării Regelui Charles al III-lea (74 de ani). Temerile legate de securitate ar putea determina excluderea de la ceremonii a Ducelui și Ducesei de Sussex.

Însă, Prințul Harry ar vrea să fie alături de tatăl său în „cea mai importantă zi” și speră să-și salveze relația tensionată cu Familia Regală, au declarat surse apropiate Ducelui pentru tabloidul britanic The Daily Telegraph. Cei „din interior” susțin că este o decizie „complicată”, deoarece cuplul poate fi acuzat că a „jignit” Familia Regală prin faptul că nu a participat, dar riscă, de asemenea, „să fie huiduit sau etichetat ca ipocrit” în cazul că și-ar face apariția. Cum o dai nu-i bine!

Află mai multe, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/vor-merge-ducele-si-ducesa-de-sussex-la-2244507.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava