MOPAN Suceava

Lidl își consolidează poziția de angajator de top la nivel național și, pentru al cincilea an consecutiv, obține certificarea Top Employer, acordată de către institutul independent Top Employers din Olanda. Compania a înregistrat  punctaje maxime și punctaje aproape de maxim la 4 dintre criteriile evaluate – Leadership (100%), Sustenabilitate (99%), Etică și Integritate (98%) și Brand de angajator(98%). Mai mult, și anul acesta, Lidl a obținut această certificare și la nivel european.

Certificarea Top Employer 2021 a fost acordată în urma unei analize riguroase realizate de institutul independent Top Employers din Olanda și recunoaște performanțele companiei ca angajator. Companiile certificate Top Employer se dedică angajamentului de a pune resursa umană în centrul activității de business și a oferi angajaților un mediu de lucru excepțional. Anul acesta, în urma auditului, Lidl a obținut punctaje maxime și aproape de maxim la mai multe categorii. Punctajul de 100%, a fost obținut la indicatorul Leadership, care atestă importanța politicilor și strategiilor de resurse umane în strategia generală a companiei.

Lidl a obținut un punctaj aproape maxim, de 99%,la criteriul Sustenabilitate, care evaluează modul în care compania integrează principiile de sustenabilitate, inclusiv în practicile și procesele de resurse umane. Sustenabilitatea este în ADN-ul business-ului Lidl, iar compania își optimizează constant procesele de business – de la cele ce țin de sortimentul de produse, până la cele logistice sau de expansiune a rețelei – pentru a avea un impact cât mai mic asupra mediului. În plus, Lidl se implică constant în rezolvarea problemelor din comunitățile din care face parte, prin investiții în programe gândite pe termen lung, împreună cu societatea civilă, în domeniile educație, mediu și servicii de urgență. Scorul obținut demonstrează eforturile continue ale companiei în direcția dezvoltării durabile, contribuind la crearea unui viitor mai bun nu doar pentru societate ca întreg, ci și pentru toți angajații săi, prin investiții continue în oportunități de dezvoltare profesională, pachete competitive de compensații și beneficii revizuite anual și în crearea celor mai bune condiții de muncă.

În aceeași măsură a fost evaluat și indicatorul Etică și Integritate, unde Lidl a obținut un punctaj de 98%. Rezultatul confirmă responsabilitateape care Lidl și-o asumă față de angajați, prin modul în careasigură respectarea drepturilor privind remunerația, programul de lucru și oferirea de șanse egale tuturor membrilor echipei, indiferent de sex, vârstă, naționalitate sau apartenență la un anumit grup social.

Rezultate excepționale au fost înregistrate și la categoria Brand de angajator, unde Lidl a obținut un scor de 98%.De-a lungul timpului, compania și-a îmbunătățit constant strategia de recrutare și de selecție, concentrându-se peexperiența oferită candidaților, încă din etapa de aplicare până la angajarea propriu-zisă. În plus, pentru a atrage cele mai potrivite talente în companie, Lidl și-a adaptat cu consecvență politicile și procesele de HR la contextul pieței – de exemplu prin prezența puternică a brandului pe rețelele socialeși nu numai.În același timp, compania a investit constant, inclusiv prin instrumente digitale, în comunicarea valorilor care definesc Lidl ca brand de angajator.Pe lângă pachetele salariale peste media pieței și condițiile excelente de muncă, oportunitatea de a construi o carieră în companie indiferent de poziție sau departament are un rol substanțial în poziționarea companiei drept unul dintre cei mai dezirabili angajatori din România.

„Anul 2020 va rămâne în istorie drept una dintre perioadele cu cele mai mari provocări pentru business-uri. În acest context, Lidl România ar trebui să fie cu atât mai mândri de certificarea Top Employer 2021, obținută anul acesta. Este o mărturie impresionantă a faptului că Lidl România pune bunăstarea angajaților pe primul loc”, a declarat David Plink, CEO al institutului Top Employers.

Certificarea Top Employer este acordată în urma unui proces riguros de audit al cadrului organizațional din companie. Sunt analizate practicile de HR ale angajatorilor, având la bază 20 de criterii de evaluare, structurate în 6 categorii. Printre acestea, sunt analizate strategia de management a resurselor umane, mediul de lucru, procesul de recrutare sau oportunitățile de dezvoltare oferite angajaților.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava