• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Pentru ediția de anul acesta a Bucovina Rock Castle, organizatorii au anunțat că șanțul Cetăţii de Scaun a Sucevei va fi acoperit cu mochete tip gazon. Copiii sub 14 ani care vin la festival cu părinţii nu plătesc bilet, este o altă noutate a festivalului care se va desfășura între 23 și 25 august.
Organizatorii Festivalului Bucovina Rock Castle 2019 au postat mai multe precizări importante pe pagina de facebook a evenimentului. Astfel, se anunță următoarele:

  • Copiii sub 14 ani, care vin la festival însoțiți de părinți, nu plătesc bilet de intrare;
  • Locul de campare, fără plată, este asigurat de Primăria Suceava și va fi dotat cu o cisternă de apă și cu 2 toalete ecologice (există, și la Casa Custodelui, și la restaurantele de pe platou, toalete îngrijite); focul deschis este interzis;
  • Șanțul Cetății va fi acoperit cu mochete tip gazon (cauciucate dedesubt), astfel ca, la „pogo” să nu se mai ridice nouri de praf;
  • Dacă sunteți cu adevărat solidari cu „Bucovina Rock Castle”, nu apelați la metode necinstite de a vă bucura de festival, ci asumați-vi-l, ca să îl meritați și în viitor;
  • Tricourile sunt făcute de o firmă particulară, deci nu știm prețul de vânzare, dar presupunem că vor fi aceleași ca și anul trecut.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava