Concert pascal
MOPAN Suceava

Brad Pitt a întrerupt producția pentru viitorul său lungmetraj de Formula 1 în sprijinul grevei actorilor și scenariștilor din SUA. Producția este în impas, deoarece Pitt „stă foarte mult” alături de colegii săi membri ai sindicatului actorilor, a transmis agenția de știri AP. Starul de la Hollywood, în vârstă de 59 de ani s-a alăturat colegilor lui actori și scenariști care au declanșat o grevă istorică la Hollywood, notează click.ro.

Recent, Pitt a filmat scene pentru proiect, inclusiv pe Circuitul Silverstone înainte de Marele Premiu al Marii Britanii.

Filmările trebuiau să continue în acest weekend pe circuitul Spa din Belgia, cu ocazia Marelui Premiu de duminică, înainte de a fi anulate, scrie Sky News.

Din 14 iulie, sindicatul SAG-AFTRA, care reprezintă 160.000 de actori, cascadori, dansatori şi alţi profesionişti de pe micul şi marele ecran, s-a alăturat sindicatului scenariştilor, care era deja în grevă, în urma eşecului negocierilor cu studiourile privind salariile şi garanţiile acestora în faţa inteligenţei artificiale.

Potrivit directivelor Sindicatului actorilor, toţi membrii săi au interdicţie de a filma şi de a-şi promova producţiile, personal sau pe reţelele sociale, pe durata grevei, ceea ce a dus la o paralizie totală a industriei de cinematografie de la Hollywood.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/pentru-prima-oara-in-cariera-brad-pitt-a-luat-o-2288166.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava