• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi poliţiştii de frontieră, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au destructurat cinci grupări infracţionale, specializate în contrabandă cu ţigări de provenienţă Republica Moldova şi Ucraina, în urma efectuării a 98 de percheziţii domiciliare.

Potrivit unui comunicat de presă, în dimineaţa zilei de marţi, 27 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Botoşani, împreună cu poliţişti ai Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani şi procurori D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Botoşani, au efectuat 98 de percheziţii, pe raza judeţelor Botoşani, Suceava, Iaşi, Bacău şi în municipiul Botoşani, la domiciliile mai multor persoane care sunt suspectate că fac parte dintr-o reţea impresionantă de distribuţie ilegală de ţigarete de contrabandă, de provenienţă Ucraina şi Republica Moldova.

La acţiune au mai participat şi poliţişti ai Brigăzilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, Bacău şi Bucureşti, ai Inspectoratelor de Poliţie ale Judeţelor Botoşani şi Iaşi şi ai Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi şi au beneficiat de suportul tehnic şi informativ al specialiştilor Direcţiei de Operaţiuni Speciale – I.G.P.R. şi D.G.I.P.I. Totodată acţiunea a fost sprijinită şi de luptătorii Inspectoratelor Judeţene de Jandarmi Botoşani, Suceava şi Bacău.

Din datele furnizate de anchetatori, în urma cercetărilor efectuate, în perioada 2011 – 2012 au fost identificate cinci grupări infracţionale, cu anumite conexiuni între ele, care au desfăşurat în mod repetat, activităţi de introducere în ţară, în mod ilegal, de cantităţi de ţigări peste limita prevăzută de lege, activităţi de colectare, deţinere, transport, preluare, depozitare şi vânzare a ţigărilor de provenienţă Ucraina şi Republica Moldova, cunoscând că acestea provin din contrabandă.

Ţigaretele erau ascunse în caroseria maşinii sau în locaşuri special amenajate atât de către o parte din membrii grupărilor, cât şi de cetăţeni ucraineni şi moldoveni.

După ce ţigările erau preluate şi transportate pe teritoriul României, erau depozitate temporar la domiciliul membrilor grupării sau în alte locaţii prestabilite, după care grupările infracţionale prin diverşi membri au realizat distribuţia acestora pe piaţa neagră, activitatea infracţională fiind planificată, conspirată şi având un caracter de continuitate şi o structură bine organizată, grupările infracţionale organizate, obţinând importante beneficii financiare în dauna bugetului de stat. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada 2011 – 2012, grupările infracţionale care au acţionat pe raza judeţelor Botoşani, Iaşi, Bacău, Suceava şi municipiul Bucureşti au introdus  în ţară prin sustragere de la controlul vamal, peste 360 000 de pachete de ţigări de provenienţă Republica Moldova şi Ucraina de diferite mărci.

În continuare sunt cercetate 92 de persoane sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire, aderare, sprijinire a unui grup infracţional organizat   şi contrabandă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava