Concert pascal
MOPAN Suceava

În cursul zilei de marţi, polițiștii bucureșteni au efectuat mai multe percheziţii percheziții la persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de evaziune fiscală în domeniul comerțului cu produse agro-alimentare. Percheziţiile au fost făcute atât în Suceava, cât şi în mai multe judeţene din ţară. Astfel, 120 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti,au efetuat 50 de percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Iaşi, Suceava, Hunedoara, Maramureş, Buzău şi Giurgiu.
„De asemenea, sunt puse în executare 42 mandate de aducere emise pe numele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.
Din cercetările efectuate în cauză a reieșit că reprezentanţii unor societăţi comerciale ar fi înregistrat în contabilitate şi ar fi declarat cheltuieli care nu au la bază operaţiuni reale, cheltuieli reflectate de achiziţii fictive de produse agro-alimentare, cu scopul de a se sustrage de la plata obligaţiilor fiscale.
Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului este de aproximativ 1.000.000 de euro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava