• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Mario Joy obtine o performanta unica pentru un artist la inceput de drum si anume 26 de saptamani Top10 consecutiv cel mai difuzat artist de la radio in Romania, conform MediaForest.

In septembrie Mario Joy si-a lansat cel mau nou single intitulat „Gold Digger„, ce nu se lasa mai prejos. A ajuns cu usurinta hit in Bulgaria, in prezent fiind locul 7 Shazam si locul 21 airpay, rezultate obtinute intr-un timp record. Piesa a intrat recent in Turcia si Rusia pe radiouri, acestia fiind increzatori intr-un nou „boom”.

Play: https://www.youtube.com/watch?v=vjHDsVzTHk4

Sa reamintim performanta cu piesa „California” la nivel international si anume numarul 1 in tari precum Turcia, Bulgaria, Romania, Rusia, Ucraina si top10 in alte aproape 20 de tari. Peste 1 milion de cautari pe Shazam si peste 60 milioane de vizualizari combinate pe youtube. In tot acest timp a atras atentia celei mai mari case de discuri din lume „Ultra Music”, cu care a si semnat un contract.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava