Concert pascal
MOPAN Suceava

Doi dintre atleții din județul Suceava s-au remarcat din nou la nivel internațional, la cea de-a patra etapă a grand-prix-ului de Cupă Mondială ce a avut loc în Austria. În competiția rezervată juniorilor, Dorin Andrei Rusu, sportiv ce are dublă legitimare, CSM Dorna Vatra Dornei-CSȘ Rădăuți, a făcut o cursă foarte bună și a câștigat aurul. În aceeași cursă, colegul său, Gabriel Bularda, pregătit la Clubul Sportiv Municipal Dorna Vatra Dornei de antrenorul Cristian Prâsneac, a reușit să câștige medalia de argint, podiumul fiind astfel dominat de reprezentanții județului Suceava și ai României la acest concurs în care s-a alergat pe distanța de 8 kilometri, cu o diferență de nivel de 900 de metri.

„Sper ca Gabriel Bularda să prindă vârful de formă la Campionatul Mondial de Alergare Montană, acolo unde îmi doresc să obțină o performanță notabilă”, a explicat antrenorul Cristian Prâsneac.

Gabriel Bularda a participat și la prima etapă a Cupei Mondiale, în Slovenia, acolo unde s-a impus în concursul juniorilor. El va fi prezent și la cea de-a cincea etapă, ce coincide cu Campionatul Mondial de Alergare Montană, ce va avea loc pe 19 septembrie în Țara Galilor.

Ultima etapă de Cupă Mondială va fi și cea mai importantă, ambii sportivi din județ urmând să lupte pentru o medalie sau un loc cât mai bun în clasamentul general.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava