Concert pascal
MOPAN Suceava

La începutul acestei luni, la Izvorul Mureşului în judeţul Harghita s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Telegrafie Viteză, competiţie organizată de Federaţia Română de Radioamatorism. Sportivii de la CSTA Suceava au avut o comportare remarcabilă reuşind să urce pe podiumul de premiere la toate probele de concurs.

Participanţii la acest campionat naţional s-au întrecut în proba de recepţie viteză (text litere, text cifre şi text combinat), proba de transmitere viteză (text litere, text cifre şi text combinat), proba Morse Runner (simularea condiţiilor de concurs la staţia radio), proba Rufz (recepţionarea de indicative ale staţiilor de radioamatori).
Alexandru Mancaş – YO8TTT a obţinut cinci medalii de aur la categoria seniori 1, în timp ce la juniori, Andrei Bogdan Rotariu – YO8XBA şi Claudiu Florin Rusu – YO8FC au fost recompensaţi cu o medalie de argint, una de bronz şi s-au clasat de două ori pe locul IV şi o dată pe locul V. De menţionat faptul că juniorii suceveni au reuşit acest lucru după doar doi ani de antrenamente.

„CSTA Suceava a reuşit de curând să pună la punct o bază sportivă performantă pentru telegrafie, loc unde se pot antrena şi începătorii, dar şi cei avansaţi.

Echipa de telegrafie viteză a CSTA Suceava se pregăteşte pentru participarea la Campionatul Balcanic de Telegrafie Viteză ce va avea loc la Skopje în Macedonia în perioada 1-4 iunie. Tot în capitala Macedoniei, în aceeaşi perioadă va avea loc şi concursul Cupa Europei.

În perioada 3-6 septembrie sportivii noştri vor participa la campionatul naţional de Telegrafie Viteză pe echipe care se va desfăşura la Băile Felix – Oradea.

Sportivul Alexandru Mancaş, graţie performanţelor obţinute, este selecţionat în lotul naţional al României care va participa la Campionatul Mondiale de Telegrafie Viteză care se va disputa în perioada 8-12 septembrie în localitatea Estergom din Ungaria” ne-a declarat antrenorul telegrafiştilor suceveni de la CSTA, Vasile Anton – YO8NR, maestru al sportului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava