Concert pascal
MOPAN Suceava

Canotorii din judeţul Suceava au reuşit din nou să confirme, de această dată la Campionatul Balcanic pentru juniori II, care a avut loc de curând în Bulgaria.  La această competiţie, România a cucerit 4 medalii de aur, 8 medalii de argint şi 3 medalii de bronz, iar în clasamentul general pe naţiuni, ţara noastră s-a clasat pe locul 2, după Grecia, dar înaintea Turciei, Serbiei, Bulgariei (ţara gazdă), Macedoniei şi Bosniei-Herţegovina.
În competiţia masculină, Viorel Georgel Iacob, antrenat la Clubul Sportiv Municipal Suceava de Ioan Despa, a reuşit să urce de două ori pe podium la prima sa competiţie internaţională din carieră, câştigând două medalii de bronz, una-n proba de dublu vâsle şi una la patru vâsle. Tot de la CSM Suceava, Lucian Onea a fost foarte aproape de podium şi s-a clasat de două ori pe locul patru în probele de patru rame şi 8+1, în proba regină aflându-se în barcă şi colegul său Darius Onea, ambii fiind la primul concurs internaţional. La Campionatul Balcanic a urcat pe podium şi Georgiana Moroşanu, sportivă antrenată la Clubul Sportiv Școlar „Nicu Gane” Fălticeni de Vasile şi Ana Avrămia. Georgiana a câştigat două medalii de argint în probele de patru vâsle şi 8+1.
„Sunt rezultate destul de bune, mai ales că cei trei sportivi de la CSM Suceava au debutat într-o competiţie internaţională. Georgel Viorel Iacob a reuşit să promoveze de la lotul naţional de juniori II la cel de juniori I şi cu siguranţă va mai urca pe podium în competiţiile din afara ţării. Mulţumim pentru sprijin Primăriei şi Consiliului Local Suceava, dar şi clubului CSM Suceava”, a declarat antrenorul secţiei de canotaj de la CSM Suceava, Ioan Despa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava