MOPAN Suceava

După ce anul trecut 80 de persoane au slăbit și au avut îmbunătățiri considerabile ale stării de sănătate, urmând, timp de șase luni, programe sport Kangoo Jumps, în 2020 este rândul altor zece orașe din țară pentru a beneficia de programul KAPO – Sănătate pe ghete, inițiat de Kinga Sebestyen și trei medici specialiști cu renume.

Persoanele cu probleme ale articulațiilor, de coloană, supraponderale, spondoliză sau cu diabet zaharat, ori interesate doar de îmbunătățirea calității vieții cotidiene, au ocazia în următoarele luni să urmeze programul medical de prevenție, fiind monitorizați în permanență de medicii specialiști.

“KAPO este un program ușor de urmat și distractiv, dedicat persoanelor inactive din cauza unor afecțiuni ce îi împiedică să facă activitate fizică. Așa cum am procedat și anul trecut, vom alcătui mai multe grupe cu programe special concepute pentru participanți. Vor fi grupe pentru cei care suferă de afecțiuni cardiovasculare ori respiratorii, diabet ori probleme ale aparatului osteoarticular. Cei care sunt admiși în acest studiu vor face Kangoo Jumps de 3 ori pe săptămână, supravegheați în permanență de specialiști, măsurați și evaluați pentru a obține rezultate cât mai bune și a le îmbunătăți calitatea vieții. Rezultatele au fost excepționale în Oradea, avem zeci de oameni care și-au îmbunătățit considerabil starea de sănătate. Au scăpat de durerile de spate, de kilogramele în plus, și-au corectat postura, nivelul colesterolului a scăzut. Echipa de medici a monitorizat toată evoluția și vom include rezultatele concrete într-o carte pe care o vom lansa în curând. Echipa KAPO se mută acum în alte orașe din țară și vom ajuta gratuit persoanele cu aceste probleme de sănătate. Avem săli partenere și instructori parteneri în fiecare localitate. Înscrierile se fac trimitând email la kapo@kingasebestyen.com . Pentru fiecare oraș avem următorii instructori:

Miercurea Ciuc – Sugarka Przibislawsky-Bodo – 0758 610 672

Reghin – Adina Inta – 0745 463 570

Sibiu – Cristina Popa – 0740 687 908

Gura Humorului – Rodica Cozminca – 0759 147 679

Iași – Ilona Niculescu  – 0729 147 679

Rădăuti – Rita Anfimov – 0724 202 006

Ploiești – Maria Nica – 0722 633 055

Slobozia – Lucica Bordei – 0721 844 101

Timișoara – Monica David – 0741 776 063

Persoanele acceptate în studiu vor începe pregătirile în luna februarie, în orașele în care locuiesc, declară Kinga Sebestyen”, formator de programe Kangoo Jumps și de acreditare a instructorilor din Europa, deținător record Guinness pentru cea mai mare clasă Kangoo Jumps.

Programul KAPO este implementat alături de Dr. Alin Iova – medic medicină generală, fiziokinetoterapeut, specialist recuperare sportivă și lipoterapie, șef lucrări Dr. Dorina Maria Fărcaș, medic primar recuperare medicală, medicină fizică și balneologie, și Dr. Olivia Ligia Burtă, medic primar medicină de laborator, conferențiar la Facultatea de Medicină și Farmacie Oradea și Dr. Norina Alinta Gâvan, președinte onorific al Asociației de Podiatrie.

Intenţia echipei „KAPO” este de a pune bazele Centrului Pilot „KAPO- sănătate pe ghete”, unic în Europa de Sud-Est, cu lansarea unui set de programe de instruire/ reabilitare şi recuperare pe ghete pentru spitale, şcoli, grădiniţe, centre de reabilitare şi săli de fitness.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava