• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.
Galerie foto55 poze în acest set

Joi, 27decembrie, peste 1.200 de mascaţi şi urători din judeţele Suceava, Iaşi şi Neamţ au susţinut un spectacol de obiceiuri populare în faţa Casei de Cultură Suceava. Spectacolul a fost urmărit de cîteva mii de oameni. Echipa de urători din Berchişeşti a fost însoţită de primăriţa Zenovia Violeta Ţăran, iar cea din Şcheia de viceprimarul comunei. În ciuda faptului că li s-a cerut să vină cu o costumaţie tradiţională, unii dintre mascaţi aveau măşti din plastic şi ochelari de soare. Anul acesta, urătorii nu s-au oprit în faţa Palatului Administrativ. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a explicat că acest lucru s-a întîmplat fiindcă evenimentul este pentru toţi oamenii, şi nu doar pentru oficialităţi. Spectacolul de obiceiuri populare a fost urmărit şi de primarul Ion Lungu, viceprimarul Gavril Vîrvara şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alexandru Rădulescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava