Concert pascal
MOPAN Suceava

Secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Balan, consideră că acest partid reprezintă încă o forţă politică în judeţul Suceava. Balan a declarat că după alegerile locale şi parlamentare din cursul acestui an, PDL Suceava se poate considera câştigător. El a arătat că PDL Suceava a câştigat 59 de primării din judeţ, iar la alegerile parlamentare a obţinut trei mandate de parlamentar, două de deputat şi unul de senator. „Avem 59 de primari PDL, avem trei parlamentari şi lucrul acesta ne face să credem că PDL la Suceava încă reprezintă o forţă puternică pe eşicherul politic”, a precizat Ioan Balan.

El a mai adăugat că începând din prima lună a anului viitor va avea loc o analiză a rezultatelor alegerilor parlamentare. Ioan Balan a subliniat că primarii PDL care s-au afişat pe bannerele şi materialele electorale alături de contracanidaţii celor din ARD sunt excluşi de drept din PDL.

Pe de altă parte, Ioan Balan a ţinut să le mulţumească alegătorilor din localităţile colegiului nr. 2 Suceava pentru Camera Deputaţilor pentru votul pe care i l-au acordat la alegerile parlamentare. „Vreau să le mulţumesc tuturor celor din colegiul nr. 2 care m-au votat, dar şi celor care nu m-au votat. Iar în acest mandat, 2012 – 2016, voi avea o mare responsabilitate în urma votului primit. În primul rând vreau să le mulţumesc, din suflet, celor din Ipoteşti, Mitocu Dragomirnei şi Adâncata, dar şi celor din celelalte localităţi din colegiul meu. Dar vreau să le mulţumesc în mod special alegătorilor din cele trei localităţi, pentru că deşi am obţinut un procent de sub 50%, totuşi acest procent de 44% m-a propulsat în top şi sunt primul şi singurul deputat care a câştigat colegiul în cadrul PDL. Iar asta nu s-ar fi putut realiza decât cu sprijinul unor localităţi care m-au votat în număr extrem de mare. Le mulţumesc pe această cale şi îi asigur că nu îi voi dezamăgi”, a declarat deputatul PDL de Suceava.

Ioan Balan a mai arătat că 2012 a fost un an greu, atât pentru populaţie, cât şi pentru oamenii politici şi pentru „militanţii noştri politici”, deoarece au fost două rânduri de alegeri, locale şi parlamentare, precum şi un referendum naţional. „Sper ca anul 2013 să avem un an liniştit, măcar din punctul ăsta de vedere”, a mai declarat Ioan Balan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava