Concert pascal
MOPAN Suceava

Veşti bune pentru Mihai Constantinescu. La Spitalul Floreasca, unde se află internat Mihai Constantinescu, au donat marți, 18 iunie, sânge, peste o sută de persoane până la orele prânzului, după ce familia a făcut un apel în acest sens, notează click.ro. Printre cei care au venit să doneze se numără şi Iuliana Marciuc, dar şi artistul Petre Geambaşu, împreună cu soţia, însă aceştia nu au putut dona.

Artistul, care se zbate între viaţă şi moarte de mai bine de o lună de zile, pe un pat de spital, este iubit de Dumnezeu. Peste 100 de persoane s-au gândit să-l ajute în momentele grele în care se află, după ce familia şi apropiaţii au făcut un apel. Prieteni, colegi şi admiratori au fost să doneze sânge pentru Mihai Constantinescu la centrul de transfuzii din incinta Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală. Între aceştia s-au aflat foarte mulţi tineri. Orice persoană care a dorit să ajute a fost binevenită, indiferent de grupa sanguină, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/peste-100-de-persoane-au-donat-sange-pentru-mihai-constantinescu-ce-vedete-au

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava