Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Vestea că Mihai Constantinescu se află în stare critică, pe un pat de spital, în urma unui stop cardiac, i-a șocat pe colegii lui de breaslă. Oana Sârbu (51 ani) a publicat un mesaj emoționant pe Facebook, dezvăluind că avea planuri mari alături de Mihai Constantinescu, notează click.ro.

Oana Sârbu trebuia să înregistreze o piesă cu Mihai Constantinescu (73 de ani), mai exact melodia ”Anotimpuri”, pe care artistul, care se află în moarte cerebrală la Spitalul Floreasca, a înregistrat-o în anul 1971. Interpreta a publicat pe Facebook, un mesaj de suflet la adresa artistului care a suferit un al doilea stop cardiorespirator la spital, dar și o hemoragie cerebrală. ”Of… ce apuc să citesc… lume, lume, soro, lume…vorba cântecului… Mihăiță, fă-te bine, că trebuie să facem piesa asta… de când am tot zis… ce mică eram când o cântai și îmi plăcea de atunci”, a scris artista pe Facebook, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-planuri-aveau-mihai-constantinescu-si-oana-sarbu-solista-e-foarte-afectata

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava