MOPAN Suceava

Peste 20.000 de spectatori au luat parte la un spectacol senzațional, oferit de cei mai cunoscuţi drifteri ai momentului, în cadrul Campionatului Național de Drift, etapa 1, ce a avut loc la Shopping City Suceava în perioada 23-24 mai.

Piloți din toată țara au concurat la Suceava în cadrul unei competiții care îmbină arta derapajelor controlate cu spectacolul şi adrenalina adusă la cote maxime. Zeci de penuri arse, motoare zgomotoase, dar și mașini special modificate pentru acest sport, au făcut deliciul publicului prezent la eveniment timp de două zile. Ziua de sâmbătă a fost dedicată antrenamentelor, iar duminică s-au desfăşurat calificările, în concurs intrând cei mai buni piloţi.

La finalul unei etape în care participanții au uimit prin profesionalism și precizie, pe podium au fost premiați cei mai buni. Locul I a fost adjudecat de către pilotul Sorin Ene din București, fondatorul primei Școli de Drift din România și pilot profesionist de drift. Acesta a mărturisit că s-a simțit extraordinar pe parcursul evenimentului, mai ales că a avut șansa de a concura alături de doi dintre elevii săi.

Locul II a fost câștigat de suceveanul Răzvan Frățianu, care și-a dovedit încă o dată talentul și măiestria în cadrul compeției, acesta  fiind suținut și aclamat de publicul sucevean la fiecare cursă. Răzvan Frățianu reprezintă Suceava de fiecare dată cu succes în competițiile de drift naționale și internaționale și are la activ titlul de campion național în 2011 și un titlu de vicecampion în 2012.  Locul III a fost câștigat de către Ciprian Croitoru din Botoşani, cunoscut deja pentru îndemanarea și talentul său, iar locul IV i-a revenit pilotului Vlad Stănescu din Bucureşti. În plus, pe circuit au mai evoluat și alți piloți suceveni, ca Mihai Maxim și Bogdan Pădurariu, acesta din urmă având o evoluţie foarte bună la debutul campionatului, intrând pe primul loc în calificări.

Cu toții au fost la înălțimea așteptărilor publicului, care a fost prezent ca în fiecare an, într-un număr foarte mare alături de piloții preferați și a trăit intens emoțiile calificărilor. Competiția  a fost gândită de sufletul evenimentului, pilotul sucevean Răzvan Frățianu, sub forma unui show continuu pentru pasionații de mașini, pusă în practică cu sprijinul reprezentaților Shopping City Suceava.

Toţi concurenţii au primit diplome de participare, dar şi cei care s-au implicat în organizarea evenimentului şi au făcut posibilă prezenţa Campionatului Naţional de Drift şi anul acesta la Suceava: Shopping City Suceava şi Toyota Suceava, Audio Class Drift Team, Global prin Depozitul de Folie şi Parbriz Center.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava