Concert pascal
MOPAN Suceava

Asociația Profesionistă de Drift, în parteneriat cu TOYOTA Suceava și Shopping City Suceava, vă invită în weekendul 23 – 24 mai 2015, în parcarea Shopping City Suceava, pentru a lua parte la un spectacol plin de adrenalină, oferit de cei mai buni piloţi de drift din România, care îşi vor arăta îndemânarea cu care strunesc sutele de cai putere.
Aproximativ 25 piloţi din Bucureşti, Neamţ, Botoşani, Bistrita şi Suceava vor lua startul în parcarea Shopping City Suceava la prima etapă a Campionatului Național de Drift, unde curajul şi măiestria piloţilor nu se măsoară în secunde, ci în spectaculozitate.
În cadrul acestui eveniment, TOYOTA Suceava invită pasionaţii de maşini să ia parte la sesiuni de Test Drive cu cele mai noi modele Toyota. Piloţii care vor evolua în competiţia de la Suceava sunt piloţi experimentaţi, membri ai Federaţiei Române de Drift, participanţi la Campionatul Naţional de Drift, dar şi la etape din Campionatul European.
Răzvan Frăţianu, pilotul care reprezintă judeţul Suceava cu succes în competiţiile de drift naţionale şi internaţionale va concura cu BMW E36 M3 turbo de 640 CP complet modificat pentru drift, respectând normele europene din divizia profesionistă. Acesta deţine în palmares titlul de Campion Naţional 2011, două titluri de ViceCampion Naţional în 2012 si 2014, dar şi locul 3 pe echipe la Campionatul European de Drift 2011, alături de Călin Ciortan.
Pe circuit îi mai puteţi admira și pe alți piloţi suceveni: Bogdan Pădurariu – AUDI Urquattro de 550 CP, convertit la tracțiune spate, Andrei Troase – Nissan Skyline de 550 CP, Mihai Maxim – BMW E36 2,5 Turbo de 400 CP, cât și pe piloții Audio Class Drift Team. În plus, la evenimentul de anul acesta va participa, pentru prima dată în Suceava, Nissan-ul Silvia S13 cu motor de 5,4 V12 TURBO de peste 600 cp. Nu în ultimul rând, Sorin Ene (HAI), unul dintre cei mai vechi piloți din România va fi și el prezent la acest eveniment.
Nerăbdarea pasionaţilor sporturilor cu motor va fi răsplătită pe 23 şi 24 mai când vor avea ocazia să trăiască fiorii vitezei în postura de pasageri în bolizii de drift. Astfel, toţi doritorii se pot înscrie pentru curse pe pagina de facebook Shopping City Suceava (taxi drift).

Prima Etapă a Campionatului Național de Drift Toyota Suceava Drift Series în parcarea Shopping City Suceava, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava