Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Poliţiştii au confiscat peste 280.000 de ţigarete de contrabandă de la un bărbat din comuna Straja. În cursul zilei de joi, la Postul de Poliție Brodina a fost desfășurată în cooperare cu lucrătorii Sectorului Poliției de Frontieră Brodina o acțiune pe linia prevenirii și combaterii contrabandei cu tutun și produse accizabile.
Potrivit unui comunicat de presă, în urma activităților informativ-operative desfășurate de lucrătorii celor două structuri, în jurul orelor 13:10 s-a procedat la identificarea mai multor colete de culoare neagră, depozitate în două anexe ale locuinței lui B. Ioan, de 59 de ani, din comuna Straja.
În urma inventarierii coletelor s-a constatat că acestea conțin cantitatea de 281.440 bucăți țigarete, diferite mărci, în valoare de 140.720 lei. Ţigaretele au fost confiscate.
De asemenea, a fost  confiscat un autoturism fără numere de înmatriculare, despre care există indicii temeinice că a fost folosit la transportarea țigaretelor identificate. Cercetările sunt continuate față de B. Ioan, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „contrabandă”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava