Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii au confiscat peste 280.000 de ţigarete de contrabandă de la un bărbat din comuna Straja. În cursul zilei de joi, la Postul de Poliție Brodina a fost desfășurată în cooperare cu lucrătorii Sectorului Poliției de Frontieră Brodina o acțiune pe linia prevenirii și combaterii contrabandei cu tutun și produse accizabile.
Potrivit unui comunicat de presă, în urma activităților informativ-operative desfășurate de lucrătorii celor două structuri, în jurul orelor 13:10 s-a procedat la identificarea mai multor colete de culoare neagră, depozitate în două anexe ale locuinței lui B. Ioan, de 59 de ani, din comuna Straja.
În urma inventarierii coletelor s-a constatat că acestea conțin cantitatea de 281.440 bucăți țigarete, diferite mărci, în valoare de 140.720 lei. Ţigaretele au fost confiscate.
De asemenea, a fost  confiscat un autoturism fără numere de înmatriculare, despre care există indicii temeinice că a fost folosit la transportarea țigaretelor identificate. Cercetările sunt continuate față de B. Ioan, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „contrabandă”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava