Concert pascal
MOPAN Suceava

Fiul patronului restaurantului Farestin din cartierul Burdujeni a ajuns în arestul poliţiei, el fiind acuzat că a violat o tânără de 18 ani din comuna Udeşti. În cursul zilei de joi, 16 ianuarie a.c., J. Adriana de 18 ani, din Udeşti, a sesizat  poliția despre faptul că în noaptea de 15 spre 16 ianuarie 2014, între orele 1:00 – 4:00, în timp ce se afla într-o încăpere anexă a restaurantului Farestin a fost agresată sexual de fiul proprietarului.
Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că miercuri, în jurul orei 22.00, victima s-a întâlnit cu o colegă de apartament la restaurant, unde se afla și prietenul colegei, I. Cristi de 32 ani, fiul proprietarului localului și un alt tânăr.
Cei patru au consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat fiul patronului i-a reproşat victimei că nu conversează cu el, după care a chemat-o într-o încăpere alăturată sub pretextul de a discuta. Acolo a ameninţat-o cu bătaia şi a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta. În urma examinării din punct de vedere medico-legal s-a stabilit că J. Adriana nu prezintă semne de violenţă pe suprafaţa corpului, însă prezintă semnele unei agresiuni sexuale.
În baza probatoriului administrat a fost începută urmărirea penală faţă de I. Cristi, sub aspectul comiterii infracţiunii de viol, în cauză luându-se măsura reţinerii a învinuitului pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Tânărul a fost încarcerat în arestul I.P.J.Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava