Concert pascal
MOPAN Suceava

Cea de a doua ediție Dorna Art a fost un real succes, evenimentul reunind peste 3200 de participanți. Atmosfera de festival a strâns pe parcursul celor trei zile de Dorna Art tineri din toată țara, pasionați de artă, iubitori ai sportului și muzicii. Activitățile din timpul zilei dedicate copiilor, au transformat locații precum Foișorul din Parcul Central sau Vila Cembra, în spații culturale în care au avut loc spectacole de teatru și magie, proiecții de film, în timp ce Grădina Cazinoului dornean a devenit loc de întâlnire pentru tinerii care s-au bucurat de cele 17 concerte și care au participat la ateliere precum cele de pictură, handmade, educație juridică, sau tir cu arcul.


Concursul de skate și cel de caiac au impresionat publicul dornic de senzații tari, în timp ce la zona de street food realizată de Street Food Festival din Cluj-Napoca, gurmanzii de pretutindeni au fost răsfățați cu produsele din păstrăv aduse de Vale Putna, vedeta deserturilor, înghețata Thai Scoops și multe alte specialități culinare.


Pe lângă cele cinci locații în care s-a desfășurat evenimentul, tinerilor li s-a pregătit și o zonă de relaxare, cu hamace, unde au avut ocazia să savureze cea mai bună cafea, realizată de unul dintre cei mai buni barista din România.
Extrem de populare au fost statuile vivante de la Dorna Art, care au devenit punct de atracție pentru cei mici, dar și pentru cei mari, iar bicicleta oficială Dorna Art realizată de Reborn Bicycles, a atras privirile tuturor participanților.


Mult așteptatele trupe Natif și Theory of Mind au ridicat publicul în picioare în seara de sâmbătă, iar Plus a încheiat programul cu o super proiecție de lumini pe clădirea Cazinoului.
Cei peste 30 de voluntari ai festivalului, dornici să ajute la organizarea evenimentului, au trăit experiența Dorna Art, dovedind implicare, creativitate și spirit de echipă.
Cea de a doua ediție a Festivalului Dorna Art a fost organizată de Asociația Redescoperă Vatra Dornei în colaborare cu Asociația Kilometrul 0 și realizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Vatra Dornei și Consiliului Județean Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava