Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto44 poze în acest set

Peste 600 de femei din PSD, cifră record la nivel național chiar, s-au reunit vineri, 1 martie, la sala de evenimente Prestige Ballroom din municipiul Suceava, pentru a definitiva alegerile începute în urmă cu mai bine de un an când în fruntea Organizației Femeilor Social Democrate la nivel de județ a fost aleasă Larisa Blanari. Astăzi în cadrul ședinței Consiliului Politic Județean al OFSD a fost ales secretarul executiv, Consiliul Județean de conducere format din 101 membri și Biroul Județean compus din 35 de persoane din care 19 pe funcții de vicepreședinte. Printre vicepreședinți se regăsesc deputatul Mirela Elena Adomnicăi, primarul de Voitinel-Maria Pleșca, primarul de Baia-Maria Tomescu, primarul de Berchișești-Violeta Țăran, Adelina Paiu și Gabriela Mihai.

Președinta OFSD, Larisa Blanari, a avut un discurs scurt dar plin de substanță. ”Nu întâmplător suntem astăzi aici așa de multe doamne, peste 600, în prima zi de primăvară care este anotimpul renașterii. Pentru că nu doar natura renaște astăzi ci și scena politică suceveană. Constat asta văzându-vă în număr atât de mare”, și-a început discursul Larisa Blanari. Ea a ținut să mulțumescă conducerii centrale a PSD și premierului Marcel Ciolacu pentru că a confirmat procentul de 30% femei pe listele partidului ”procent pe care noi doamnele îl merităm”. Tototadă, lidera femeilor sociale democrate din județul Suceava a mulțumit PSD și pentru onoarea de a fi desemnată ca și candidat la elegerile europarlamentare din 9 iunie. Larisa Blanari a sunat mobilizarea pentru alegerile care vin și le-a cerut femeilor social democrate implicare totală astfel încât după localele din vară să crească numărul femeilor în funcțiile de primar, viceprimar, consilier local și județean. ”Închid discursul cu ceea ce spunea cel care mi-a fost duhovnic, părintele Iustin Pârvu: steagul sus și la luptă. Nimic fără Dumnezeu nici măcar în politică. Mă bucur că mai există printre noi duhovnici cu har care să ne amintească măcar din când în când că viața e prea sxurtă pentru a nu fi buni”, și-a încheiat Blanari discursul. La ședința femeilor social democrate au fost prezenți președintele organizației județene a PSD, senatorul Ioan Stan, senatorul Gheorghiță Mândruță, deputații Eugen Bejinariu și George Șoldan, subprefecții Cristian Șologon și Florin Sinescu și liderul organizației municipale a PSD, Vasile Râmbu, candidatul la Primăria reședinței de județ. De față au m ai fost prezneți Maria Lazăr, secretar general al Organizației Naționale de Femei PSD și Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Peste 600 de femei sociale democrate au ales structurile de conducere ale OFSD Suceava. Președinta Larisa Blanari: ”Steagul sus și la luptă. Nimic fără Dumnezeu nici măcar în politică”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava