Concert pascal
MOPAN Suceava

Peste 600 de persoane au anunţat deja că vor participa astăzi la protestul care va fi organizat în centrul Sucevei împotriva defrişărilor abuzive din România. Până în momentul de faţă 641 au spus pe pagina de Facebook dedicată acestui protest că vor ieşi în parcul central al Sucevei, însă este de aşteptat ca numărul acestora să fie mult mai mare. Protestul pentru pădurile şi apele din România va începe la ora 16:00 în zona din faţa Prefecturii Suceava. Potrivit organizatorilor această acţiune va fi primul protest major din Suceava împotriva despăduririlor abuzive, “care au lăsat România, în numai câţiva ani, cu mai puţin de jumătate din suprafaţa împădurită pe care o avea în 1989”.

„Situaţia este cu atât mai gravă cu cât în România există jumătate din suprafaţa totală de pădure virgină din Uniunea Europeană, iar la nivelul clasei politice există numai complicitate cu beneficiarii despăduririlor abuzive, aşa cum ne indică chiar gestul recent al preşedintelui Klaus Iohannis de întoarcere către Parlament a legii care punea capăt monopolului companiei austriece Schweighofer Holzindustrie.

Cerem totodata interzicerea microhidrocentralelor si fracturarii hidraulice, cat si combaterea poluarii si braconajului atat pe apele, cat si in padurile Romaniei.

Fii tu insuti schimbarea pe care vrei sa o vezi in jurul tau2, este mesajul organizatorilor către suceveni.

Peste 600 de persoane vor participa la protestul din Suceava împotriva defrişăriilor abuzive, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava