• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Consiliul Județean Suceava a rectificat bugetul cu o sumă de 906.000 de lei venită de la Guvern pentru reabilitarea unor lucrări afectate de inundațiile din vară. Ministerul Dezvoltării a propus refacerea mai multor obiective de investiții, dar consilierii s-au oprit la doar cîteva care, în opinia lor, pot fi terminate în acest an, cu folosirea tuturor fondurilor. Este vorba despre refacerea terasamentului drumului Crucea-Chiril, a drumului județean, a două poduri din beton și a unui podeț, la Stulpicani, precum și a 3 poduri și 5 podețe, la Moldovița. Rectificarea bugetului a fost votată numai de consilierii PNL, în timp ce aleșii PSD s-au abținut. Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat după ședința de astăzi că se vor depune toate eforturile pentru ca suma primită să fie folosită în totalitate până la finalul anului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava