Concert pascal
MOPAN Suceava

Petrecerile Playboy România au devenit istorie, dar au și făcut istorie la vremea lor. Nu era vedetă care să nu-și fi dorit să apară la chefurile monstruoase, organizate în cluburile bucureștene, de echipa Playboy în frunte cu redactorul-șef Dan Silviu Boerescu. Click! îți arată poze rare cu „iepurașii” Cosmina Păsărin, Gina Pistol, Nicoleta Luciu sau Anda Adam, dar și cu atmosfera de la chefurile interzise minorilor, de acum 20 de ani.

În urmă cu 21 ani, Gina Pistol (38 de ani) își făcea intrarea pe scena mondenă autohtonă din postura de iepuraș Playboy. A fost aleasă în urma unui casting desfășurat la Teatrul Giulești din București și singurul care i-a ghicit potențialul a fost ”tăticul Playboy România” Silviu Dan Boerescu, care s-a retras de la cârma revistei în anul 2010.

Și Anda Adam (39 de ani) a fost răsfățata revistei Playboy, așa că după aparițiile nud invitațiile la evenimente au venit pe bandă rulantă, mai scrie sursa citată.

CITEȘTE ARTICOLUL COMPLET ȘI VEZI FOTO PE: https://www.click.ro/vedete/romanesti/foto-petrecerile-playboy-romania-de-acum-20-de-ani-pasarin-pistol-si-luciu-erotism#slide_11

Petrecerile Playboy România de acum 20 de ani. Păsărin, Pistol și Luciu, erotism și bătaie cu frișcă în cluburi, 5.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (3 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava