Concert pascal
MOPAN Suceava

Având în vedere scenariul roșu și creșterea alarmantă a cazurilor de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2, primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a dispus convocarea de urgență a Comitetului Local Pentru Situații de Urgență, în vederea stabilirii unor măsuri imediate la nivel local. Loghin a ținut să precizeze din capul locului că Piața auto și cea agroalimentară NU se închid accesul urmând să se facă cu respectarea măsurilor legale. Iată ce spune hotărârea Comitetului Local Pentru Situații de Urgență Rădăuți:

  • Piața auto și cea agroalimentară NU se închid, accesul comercianților și clienților fiind permis pe baza adeverințelor de vaccinare, test RT-PCR nu mai vechi de 72 ore, sau rezultatul negativ de test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între 15 și 180 de zile ulterioare confirmării infectării cu virusul SARS-COV-2.
  • Spectacolele și manifestările sportive în aer liber, vor continua cu stricta respectare a normelor impuse de Legea 55/2020, HG 932 09.09.2021,  Hotărârea nr.161/24.09.2021 a CJSU Suceava, cu participare de până la 30% din capacitatea maximă a spațiului și asigurarea distanței de minim un metru între persoane.
  • În cadrul cinematografelor și instituțiilor de spectacole accesul persoanelor se va fi restricționat pe baza celor anterior prevăzute, cu participare de până la 50% din capacitatea maximă a spațiului și purtarea măștii de protecție.
  • Școlile vor funcționa fizic sau online în baza Ordinului comun ME/MS nr.5196/03.09.2021, 1756/03.09.2021.
  • Poliția, Jandarmeria și Poliția Locală, vor intensifica controalele în unitățile în care se desfășoară activități cu aglomerație, pentru verificările impuse la accesul persoanelor.
  • Se recomandă substituirea tuturor evenimentelor, ședințelor și întrunirilor publice cu evenimente ONLINE.
  • Purtarea măștii este obligatorie iar persoanele în drept se vor ocupa de aprovizionarea cu dezinfectant a locurilor în care se desfășoară activitățile.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava