Concert pascal
MOPAN Suceava

În municipiul Câmpulung Moldovenesc a fost deschisă una dintre cele mai moderne pieţe agroalimentare din judeţul Suceava. Inaugurarea noii pieţe au s-a făcut în prezenţa primarului din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Viorel Seredenciuc, şi a proprietarului firmei care a realizat investiţia, Alin Ungur, precum şi consilieri locali şi judeţeni din acest municipiu.

Mihăiţă Negură a precizat că investiţia în construcţia pieţei agroalimentare a fost de trei milioane de lei, pentru realizarea investiţiei municipalitatea încheind o asociere în participaţiune cu firma Maghebo SRL. Negură a explicat că primăria deţine 40% din acţiuni, punând la dispoziţie un teren de 2.400 de metri pătraţi, diferenţa de acţiuni aparţinând firmei care a realizat efectiv investiţia. Mihăiţă Negură a arătat că firma Maghebo a concesionat terenul pe o perioada de 49 de ani, cu detinaţia fixă de piaţă agroalimentară şi complex comercial de tip bazar. Primarul din Câmpulung Moldovenesc a mai declarat că firma respectivă a construit clădirea pieţei, precum şi reţelele de canalizare, apă şi instalaţiile electrice.

„Noua piaţă agroalimentară din Câmpulung Moldovenesc este una dintre cele mai aşteptate investiţii din acest municipiu. A fost o investiţie necesară având în vedere că vechea piaţă era insalubră, şi nu oferea condiţii nici vânzătorilor şi nici cumpărătorilor. Acum, împreună cu partenerii noştri am reuşit să amenajăm o piaţă modernă, considerată una dintre cele mai moderne din judeţ, şi nu numai”, a spus Mihăiţă Negură. El a explicat că la parterul clădiri au fost amenajate spaţiile pentru vânzarea legumelor şi fructelor, atât pentru agenţi economici, cât şi pentru producători, spaţiul fiind dotat cu grupuri sanitare, inclusiv pentru persoane cu dizabilităţi. La etajul clădirii sunt spaţii pentru comercializarea produselor lactate, produselor din peşte, şi au fost amenajate două carmangerii şi un complex comercial, Mihăiţă Negură precizând că în locul fostului bazar din Câmpulung Moldovenesc urmează să fie amenajată o parcare. Clădirea noii pieţe dispune de un lift pentru mărfuri, de sistem de încălzire şi aer condiţionat.

Piaţă agroalimentară modernă deschisă în Câmpulung Moldovenesc, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava