Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectul Alexandru Moldovan, a convocat pentru duminică, 8 noiembrie, la ora 11:00, o şedință de lucru la Palatul Administrativ, cu primarii din județ care au în administrare piețe agroalimentare destinate comețului de produse agricole, în vederea evaluării situației concrete din fiecare localitate.
Au fost invitați și reprezentanții DSVA, DSP și ai CJ Suceava, în vederea analizării situației punctuale și adoptării de măsuri urgente pentru asigurarea accesului producătorilor autohtoni.

În acest sens, prefectul județului a transmis o circulară primăriilor din județ care au în administrare piețe agroalimentare, prin care a solicitat următoarea analiză:

1. Acolo unde sunt piețe închise si se pot rabata pereții să se organizeze urgent pentru a le deschide în vederea reducerii infecțiilor cu noul coronavirus (conform HG 935/05.11.2020).

2. Acolo unde nu se pot deschide, să se scoată mesele alocate producătorilor agricoli în spațiile publice, pe alei, sau pe străzile din proximitatea piețelor, dar să se restricționeze accesul auto în spațiile respective

3. Acolo unde nu există nici această posibilitate să se organizeze piețe agroalimentare volante in aer liber pe alte amplasamente, anunțate în prealabil producătorilor agricoli autohtoni și cumpărătorilor, inclusiv prin comunicate oficiale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava