Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectura Sucaeva a anunţat că începând cu data de 2 septembrie 2020, încasarea contravalorii pașapoartelor electronice și a pașapoartelor temporare se va face în conturile Compania Națională „Imprimeria Națională” S.A., deschise la C.E.C. BANK S.A. Astfel, modalităţile de plată au fost modificate, în sensul că plăţile se pot face în numerar sau, după caz, prin intermediul POS-urilor la casieriile unităţilor CEC Bank. De asemenea, plăţile se pot face online prin Sistemului naţional electronic de plată (SNEP) ghiseul.ro, modalitate care însă este în curs de operaţionalizare

Documentele de plată emise anterior datei de 02.09.2020 rămân valabile pentru depunerea cererilor de eliberare a paşapoartelor.

“Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, în situaţia în care, în perioada 02.09.2020-06.09.2020, Instituţiile Prefectului vor încasa prin casieriile proprii şi/sau conturile deschise la trezorerie sumele reprezentând contravaloarea paşapoartelor, dovada plăţii astfel efectuate rămâne valabilă pentru depunerea cererii de eliberare a paşaportului”, a transmis Prefectura Suceava. De asemenea, începând cu data de 7 septembrie 2020 plata contravalorii pașapoartelor electronice simple și a pașapoartelor temporare se va efectua numai la casieriile unităţilor CEC Bank în numerar sau, după caz, prin intermediul POS-urilor, precum și on-line prin Sistemului naţional electronic de plată (SNEP)- ghiseul.ro .

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava