Concert pascal
MOPAN Suceava

Trei consilieri locali ai PMP doi din orașul Cajvana și unul din comuna Moldova Sulița au fost excluși din partid în locul lor urmând a fi desemnați următorii de pe lista partidului. Măsura a fost luată în ședința Comitetului Executiv Județean al PMP care s-a desfășurat la finele săptămânii trecute. Președintele organizației județene a PMP, Marian Andronache, a declarat că cei doi consilieri din Cajvana nu-și mai făceau treaba și nu se mai implicau în activitățile partidului. Mai mult, a spus Andronache, liderul local al PMP Cajvana a plecat la alt partid. Consilierul local din Moldova Sulița a fost exclus din partid întrucât este plecat mai mult la muncă în străinătate și nu poate să ducă la îndeplinire atribuțiile date de partid. ”Am decis excluderea unor consilieri locali care nu-și mai fac treaba, nu mai răspund la ordinele partidului, nu se mai implică în nici o campanie națională și aici vorbim de consilierii locali de la Cajvana. Președintele interimar de la PMP Cajvana a plecat la alt partid și atunci și consilierii locali nu-și mai fac treaba în acea zonă. Am numit un președinte interimar la Cajvana în persoana lui Negrușer Vasile și deja avem ordinul prefectului pentru vacantarea posturilor de consilieri și nominalizarea următorilor doi consilieri la orașul Cajvana din partea PMP. La fel s-a întâmplat și la Moldova Sulița. Un consilier care din motive personale lucreaza foarte mult prin străinătate și nu mai poate să continue activitatea va fi înlocuit. S-a vacantat postul prin ordin al prefectului urmează să nominalizăm și acolo următorul consilier local”, a explicat Andronache.

”Nu sunt adeptul excluderilor din partid însă situațiile din Cajvana și Moldova Sulița au fost speciale”

Marian Andronache a subliniat că în ședința Comitetului Executiv Județean al PMP s-a analizat activitatea tuturor consilierilor locali ai partidului iar cei cu activitate redusă fau fost admonestați. Liderul PMP Suceava a precizat că nu este adeptul excluderilor din partid însă situațiile din Cajvana și Moldova Sulița au fost speciale. Popularii suceveni au mai numit președinți interimari în opt comune unde partidul nu are organzații cu scopul de a înființa astfel de structuri. ”Vrem să acoperim și unele orașe unde stăm mai rău cu organizațiile și anume Siret, Gura Humorului și Fălticeni. Avem discuții cu persoane importante din zonele respective și vom avea președinți interimari și acolo”, a spus Andronache. PMP are în prezent în județ 81 de organizații. ”Am făcut și o analiză a campaniei naționale de strângere de semnături pentru pensiile speciale furt din banii publici. Până în luna martie vom depune listele cu semnături la Centru. Nu avem neapărat un target dar ne dorim ca undeva să avem tot în jur de 30.000 ca la campania primar în două tururi. Toți oamenii cu care intrăm în discuție semnează aceste liste fără probleme pentru că sunt contra acestor pensii speciale”, a mai spus președintele PMP Suceava.

PMP Suceava își face ordine în organizațiile locale. Trei consilieri locali au fost excluși din partid iar alții au fost admonestați, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava