Concert pascal
MOPAN Suceava

PNL a găsit un nou candidat pentru Primăria municipiului Fălticeni. Deși inițial l-au desemnat pe fostul viceprimar Gheorghe Aldea liberalii s-au reorientat acum către preotul Liviu Mihăilă. Decizia fost luată ieri seară în şedinţa biroului local al PNL Fălticeni, la care a fost prezent şi liderul liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur. Candidatul PNL, preotul Liviu Mihăilă, este preşedinte al Asociaţiei „Fălticeni cultural”, care, în ultimii ani, a organizat acţiuni precum Festivalul International de Creaţie şi Interpretare „Grigore Vasiliu Birlic” şi Festivalul de Folk din Fălticeni, precum şi alte acţiuni culturale.

Gheorghe Flutur, a declarat că salută hotărârea preotului Liviu Mihăilă de a candida la funcţia de primar. „Fălticeniul merită un astfel de primar cu profil integru, bine pregătit, om de cultură, om de ajutor şi de acţiune. Este un tânăr care se potriveşte ca o mănuşă Fălticeniului, municipiu care are nevoie de o relansare în domeniul economic, de locuri de muncă şi de implicare mai mare în domeniul social şi cultural”, a declarat Flutur. El a subliniat că Liviu Mihăilă a fost omul care în ultimii ani a avut multe iniţiative culturale, de punere în valoare a Fălticeniului şi a întregii zone. ”Consider că Liviu Mihăilă este omul potrivit pentru viitorul Fălticeniului, pentru că el crede şi vrea să facă cu adevărat ceva pentru acest oraş”, a mai spus Flutur. Liviu Mihăilă a confirmat că va candida pentru primăria Fălticeni din partea PNL declarând  că a început deja demersurile pentru ca în cel mai scurt timp să  se suspende din activitatea de preot.

Liviu Mihăilă a spus că a luat această decizie de a candida pentru că este dezamăgit de ceea ce se întâmplă în Fălticeni. „Suntem într-o luptă pentru Fălticeni, iar noi vom prezenta o ofertă pentru a schimba în bine oraşul. Adversarii ne vor ataca, însă noi vom răspunde cu bine”. El a adăugat că deja a discutat cu arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, ÎPS Pimen, despre decizia pe care a luat-o şi speră că suspendarea din activitatea de preot va fi aprobată cât mai repede. „Nu vreau să se confunde haina preoţească cu această candidatură. Candidez ca şi cetăţean al Fălticeniului”, a ţinut să precizeze Liviu Mihăilă. Acesta este, în momentul de faţă, preot paroh la Biserica „Sf. Nicolae” din Hreaţca.

PNL lansează un preot în lupta pentru Primăria Fălticeni, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava