Comenzi MOPAN Suceava

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina cercetează o femeie din judeţul Suceava pentru complicitate la contrabandă în formă agravantă, care a fost depistată la frontiera verde cu aproximativ 100 kg de pietre semipreţioase, posibil chihlimbar.
Duminică noaptea, în jurul orei 23.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina au observat la aproximativ 300 metri de linia de frontieră, mai multe persoane care transportau spre localitatea Ulma mai multe colete voluminoase.
Persoanele au fost somate verbal de către poliţiştii de frontieră, însă nu s-au supus, au abandonat coletele şi au fugit spre teritoriul statului vecin. Poliţiştii de frontieră au identificat la faţa locului o suceveană de în vârstă de 30 de ani, care nu-și justifica prezența în zonă, precum şi patru colete voluminoase, despre care femeia a declarat că-i aparțin.
„S-a luat măsura conducerii persoanei împreună cu bunurile respective la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor. În urma examinării coletelor, poliţiştii de frontieră au descoperit aproximativ 100 kg de pietre de diferite dimensiuni, forme şi culori, posibil chihlimbar, a căror valoare s-ar ridica la suma de 100.000 lei”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției de Frontieră. Potrivit aceleiași surse, nunurile au fost ridicate în vederea confiscării și urmează să fie trimise spre expertizare la un laborator de specialitate, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de complicitate la contrabandă în formă agravantă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava