Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii suceveni au confiscat peste 500 metri cubi de material lemnos în cadrul unei acţiuni de prevenire şi combatere a delictelor silvice.
Astfel, în perioada 29 – 31 iulie 2015, echipe mixte de control formate din poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi specialişti silvici din cadrul Comisariatului Teritorial de Regim Silvic şi Cinegetic Suceava au organizat o acţiune de verificare a unor agenţi economici din judeţul Suceava care desfăşoară activități legate de exploatarea, transportul, debitarea şi comercializarea materialului lemnos.
În cadrul acţiunii au fost verificate 12 societăţi comerciale, fiind aplicate 15 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 19.000 lei. De asemenea, au fost confiscaţi 547,175 m.c. material lemnos, în valoare de 334.290 lei.
În urma verificărilor efectuate la o societate comercială din comuna Păltinoasa s-a constatat faptul că agentul economic a expediat 334,900 m.c. buştean şi 212,275 m.c. cherestea cu avize de însoţire a materialului lemnos pe care provenienţa consemnată nu corespunde cu înregistrările din Registrul de evidenţă a materialelor lemnoase, astfel încât conform prevederilor legale, materialul lemnos se consideră fără provenienţă legală şi este supus confiscării.
Agentul economic a fost sancţionat amendă în valoare totală de 1.000 lei, conform Legii nr.171/2010 şi s-a dispus şi măsura complementară de confiscare a materialului lemnos în valoare totală de 334.290 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava