Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliția Suceava a transmis că pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, în scopul reducerii numărului și consecințelor accidentelor rutiere grave, în perioada 26 – 28.01.2024, la nivelul județului Suceava, s-au desfășurat actiuni punctuale, în zonele și  pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat, pentru depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule aflați sub influența alcoolului sau a unor substanțe psihoactive și a celor care încalcă regimul legal de viteză. În total au fost testați cu aparatele de depistare a alcoolului sau substanțelor interzise 651 șoferi, fiind aplicate 491 de sancțiuni contravențioanle în valoare de 244.005 lei. Pentru abaterile în trafic au fost reținute 56 permise de conducere și au fost ridicate 25 de certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost constatate în flagrant 3 infracțiuni la regimul rutier, în toate situațiile fiind vorba despre conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

„Astfel de acţiuni comune vor continua şi în perioada următoare, siguranţa rutieră fiind o prioritate a poliţiştilor. Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la respectarea regimului legal de viteză, conform marcajelor şi indicatoarelor rutiere şi adaptarea în permanenţă a vitezei de deplasare la condiţiile de drum. Viteza excesivă şi depăşirile neregulamentare generează accidente cu urmări din cele mai grave”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava