Concert pascal
MOPAN Suceava

Autorul regal Katie Nicholl a dezvăluit porecla pe care colegii lui Kate Middleton i-au dat-o în timpul primului an petrecut la universitate, înainte de sosirea Prințului William.

Universitatea reprezintă cadrul propice pentru a studia, dar și locul potrivit pentru a te distra cu prietenii, și tocmai asta a făcut Ducesa de Cambridge! Cu ani în urmă, Kate s-a înscris la Universitatea St Andrews din Fife, Scoția, unde a studiat istoria artei, relatează The Mirror, citat de click.ro.

Autorul regal Katie Nicholl împărtășește povești despre tinerețea lui Kate în cartea sa „Kate: The Future Queen”, în paginile căreia susține că Kate a avut „o săptămână plină de petreceri, întâlnindu-și „părinții de la universitate, elevi mai mari care erau însărcinați cu primirea studenților din primul an”.

Potrivit lui Katie, Kate Middleton fusese supranumită „Frumoasa Kate” de către colegii mai mari. Ea scrie: „Inițial a fost mai rezervată decât multe dintre celelalte tinere, dar frumusețea ei naturală era evidentă”. „Bronzată dintr-o vacanță recentă în Barbados cu părinții ei, în formă de la alergarea sau înotul obișnuit de dimineață și îmbrăcată în blugii ei comozi Hennes, puloverul potrivit și cizmele de cowboy, ea radia o prospețime exterioară și o încredere interioară.”, conform spuselor lui Katie Nicholl, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/actualitate/international/porecla-lui-kate-middleton-in-perioada-facultatii-412712.html#gal=W5FHhSOEvA&gal_i=18&gal_fs=0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava