Concert pascal
MOPAN Suceava

Celebra actriță Selma Blair a trecut recent printr-un episod traumatic, dezvăluind că partenerul ei a încercat să o stranguleze. Vedeta a obținut ulterior un ordin de restricție împotriva bărbatului pe care îl acuză de violență, potrivit click.ro.

Selma Blair a dezvăluit că incidentul dintre ea și fostul iubit, Ronald Carlson, a avut loc pe 22 februarie, după ce aceștia și-au încheiat recent relația pe termen lung. În urma unor certuri, vedeta a explicat că fostul ei partener, în vârstă de 52 de ani, s-a aruncat asupra ei și a început să o sugrume.

Selma Blair a cerut, astfel, un ordin de restricție în urma abuzului domestic, povestind, de asemenea, că bărbatul ar fi numit-o „o invalidă inutilă” în timpul atacului. Actrița, în vârstă de 49 de ani, se luptă de ceva vreme cu scleroza multiplă, ajungând să se deplaseze cu ajutorul unui baston. Blair a făcut public diagnosticul de boală autoimună în octombrie 2018.

În documentele juridice, Blair a explicat că fostul ei partener „a sugrumat-o și a zgâlțâit-o agresiv, din cap și din umeri” în timp ce ea stătea întinsă pe canapea, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/selma-blair-strangulata-de-iubit-a-cerut-ordin-412733.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava