Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă noapte la Rădăuți s-a petrecut o întâmplare care se aseamănă cu celebrul basm ”Cenușăreasa”. Mai exact polițiștii au oprit la control în jurul ore 1.00 o mașină în care se aflau mai multe persoane. Când au ajuns la autoturismul oprit polițiștii au constatat că locul șoferului este gol. Au găsit în schimb un pantof sub pedală. La o verificare a pasagerilor din mașină polițiștii l-au dibuit pe cel căruia îi lipsea pantoful care a încercat să se sustrată controlului întrucât era băut. Iată comunicatul Poliției:

”Sâmbătă noapte echipajul din cadrul Poliției Rădăuți care acționa pe linia identificării persoanelor care nu respectă prevederile Legii nr. 55/2020 pe raza municipiului Rădăuți a oprit pe strada Mihai Viteazul, un autoturism în care se aflau mai multe persoane.

În momentul în care polițiștii au ajuns la geamul șoferului pentru a-l legitima, pe scaunul șoferului nu se afla nicio persoană, dar în zona podului pedalier au identificat un pantof.

Pe scaunul pasagerului din dreapta față se afla un tânăr de 26 de ani din mun. Rădăuți iar pe bancheta spate se aflau o femeie de 33 de ani din mun. Rădăuți, un tânăr de 23 de ani din mun. Rădăuți, un alt bărbat de 33 de ani din mun. Rădăuți și o tânără de 23 de ani.

Bărbatului de 33 de ani îi lipsea un pantof, acesta fiind condus la sediul Poliției Rădăuți unde a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 0,71 mg/l alcool pur în sânge, după i s-au recoltat de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cele cinci persoane nu aveau asupra lor declarații pe proprie răspundere sau adeverință de angajat care să le justifice prezența pe drumul public la această oră, fapt pentru care s-a procedat la sancționarea contravențională a acestora conform Legii 55/2020.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Povestea ”Cenușăresei” transpusă în practică de un echipaj de la Poliția Rădăuți. Pantoful găsit de polițiști s-a potrivit pe piciorul infractorului, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava