• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un minor de 14 ani din muninicipiul Rădăuți care conducea miercuri după amiază o mașină pe strada Calea Unirii din localitate în care se mai aflau alți doi minori de 16 ani a acroșat un alt vehicul, fiind surprins de un echipaj de poliție care a plecat în urmărirea sa. Un alt echipaj de Poliție a ieșit în întâmpinarea vehiculului urmărit, minorul pierzând în aceste condiții controlul asupra direcției de mers și lovind autospeciala de poliție. Au rezultat avarii la autospeciala și rănirea ușoară a conducătorului autospecialei, un agent de poliție de 30 ani (contuzie omoplat). Șoferul minor a coborât din autoturism și a fugit, fiind reținut un pasager. S-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și vătămare corporală din culpă. Se continua cercetările pentru localizarea și reținerea șoferului minor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava