Concert pascal
MOPAN Suceava

Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol! Este vorba despre nimeni altul decât fabulosul Cornel Coman, care a fost unul dintre cei mai remarcabili actori ai scenei și ecranului românesc, cu o carieră impresionantă care a adus bucurie și emoție pură publicului, notează click.ro. Cu un talent excepțional și o personalitate captivantă, Cornel Coman a lăsat o amprentă profundă în lumea artei dramatice.

Marele artist a jucat în peste 40 de filme, de la producții clasice precum „Mihai Viteazul” până la „Drum în penumbră”, unde povestea de dragoste din film cu colega sa, Margareta Pogonat,  s-a transformat într-o iubire profundă în viața reală. Acesta fusese căsătorit și cu avocata Letiția Maria Coman care i-a dăruit un fiu. Cu toate acestea, bucuria lor a fost umbrită de o boală necruțătoare care l-a răpus prematur pe Cornel Coman la vârsta de doar 44 de ani, pe 14 ianuarie 1980.

„A murit atins de o boală agresivă, care l-a devorat galopant. Nu părea să fi putut muri vreodată. Ne întâmpina întotdeauna calm, sau aparent calm, încordat pe dinăuntru, concentrat, sensibil, viguros.”, se scria în Revista Teatru, în 1981, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/povestea-fabuloasa-a-actorului-care-a-ajuns-frate-2354839.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava