Concert pascal
MOPAN Suceava

Vedeta de televiziune, Anca Serea, a trecut printr-o perioadă teribilă în viață, când primul ei soț a fost diagnosticat cu o boală cruntă. Aceștia aveau 2 copii împreună, iar nimic până atunci nu dădea de bănuit că bărbatul avea să se confrunte cu un diagnostic cumplit, notează click.ro.

Mulți, astăzi, știu că vedeta de televiziune, Anca Serea, se bucură de un mariaj fericit alături de Adi Sînă. Pe lângă cariera ei de succes, ea mai este cunoscută de către public pentru faptul că are șase copii frumoși, pe nume Moise, Leah, Noah, Sarah, David și Ava Stephanie. Însă, nu mulți dintre români știu că, povestea de dragoste trăită alături de Adi Sînă, nu este prima din viața Ancăi Serea. Înainte de a-l cunoaște pe actualul ei soț, ea mai fost căsătorită odată, cu omul de afaceri Filip Poplingher. Mariajul celor doi s-a sfârșit într-un mod tragic în anul 2010, când primul soț al Ancăi Serea a pierdut lupta cu o boală teribilă, care l-a făcut să sufere cumplit. Mai precis, el a fost diagnosticat cu leucemie, împotriva căreia a luptat din răsputeri vreme de 3 ani de zile, potrivit click.ro.

Citește mai multe, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/drama-nestiuta-a-ancai-serea-primul-sot-i-a-murit-2262864.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava