Concert pascal
MOPAN Suceava

Regretata actriță Debbie Reynolds are o poveste cutremurătoare de viață. Recent, a reintrat în atenția publicului un interviu pe care i l-a oferit lui Joan Rivers, în care a vorbit despre durerea resimțită în momentul în care a pierdut o sarcină la șapte luni. A fost forțată să nu facă avort timp de șase săptămâni și aproape și-a pierdut viața, potrivit click.ro.

În contextul în care întreruperile de sarcină au devenit ilegale în Statele Unite ale Americii, un videoclip a ajuns din nou în atenția internauților. Debbie Reynolds a trăit o adevărată dramă din cauza legilor împotriva avortului, căci a pierdut o sarcină și nu a putut să facă nimic în acest sens, până ce nu a ajuns la termen. „Voiam să am patru copii. I-am făcut pe Carrie și pe Todd, așa că voiam încă doi. Am rămas însărcinată imediat, am fost foarte norocoasă în sensul ăsta. A fost foarte greu să trec peste. În perioada aia, în care avorturile erau ilegale, indiferent dacă erai bolnavă, violată sau dacă bebelușul murea, era dezgustător, ridicol. A trebuit să duc sarcina la termen, asta era legea. Trebuia să fie un avort spontan, nu putea fi îndepărtat. Nu l-au mai putut lăsa pentru că deja toate otrăvurile m-ar fi omorât. Așa că au fost de acord să încerce să scoată bebelușul. În punctul ăsta, era deja foarte periculos”, a declarat vedeta, în trecut, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/povestea-nestiuta-a-actritei-debbie-reynolds-640175.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava