MOPAN Suceava

În urma informațiilor recent apărute în media despre terenurile și stadioanele dedicate EURO 2020, Federația Română de Fotbal face următoarele precizări:

1. Conform graficului prestabilit, UEFA a trimis, pe 31 ianuarie a.c., echipelor participante la calificările Campionatului European 2020 catalogul bazelor de cantonament recomandate în fiecare oraș gazdă al EURO 2020. Bucureștiul figurează cu bazele de la Mogoșoaia, Berceni și Voluntari. Acestea au fost propuneri de cantonament de la bun început și nu au fost schimbateîn varianta finală a catalogului UEFA. Dacă doresc, echipele participante care își stabilesc cartierul general în România vor putea opta pentru una dintre cele trei variante de mai sus, urmând a suporta și cheltuielile cu închirierea acestor baze de cantonament.

2. Catalogul facilităților sportive pentru EURO 2020 va fi completat într-o etapă ulterioară cu stadioanele de antrenament și hotelurile disponibile pentru echipele care vor juca un singur meci în orașele gazdă, așa-zisele echipe de ”tranzit”. Aceste stadioane vor fi puse la dispoziția UEFA pentru antrenamentul echipelor cu titlu gratuit. Cazarea va fi plătită de echipe. Stadioanele Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf vor putea fi luate în considerație în 2020 pentru secțiunea ”tranzit” a catalogului UEFA în măsura în care acestea vor fi funcționale.De asemenea, stadionul Dinamo urmează o procedură specială pentru a recupera întârzierile apărute și a se înscrie în catalogul UEFA.

3. Niciun oraș dintre cele 12 gazde ale EURO 2020 nu a desemnat stadioanele de antrenament, întrucât UEFA nu a cerut încă aceste nominalizări.

4. UEFA nu a luat nicio decizie intempestivă, de urgență sau de crizăpentru niciun oraș gazdă, deci nici pentru București. Pregătirile se derulează conform planului inițial.

FRF a publicat detalii despre catalogul de facilități sportive al UEFA pe data de 1 februarie a.c. Citiți comunicatul AICI.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava