MOPAN Suceava

Prefectul județului Suceava, Constantin Harasim, a solicitat o comunicare mai bună și mai intensă între autorități pentru prevenirea situațiilor de urgență. În cursul zilei de astăzi, la Palatul Administrativ a avut loc o șeidnță extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava, ca urmare a manifestărilor hidro-meteorologice din ultimele două zile, caracterizate de vânt puternic și ninsori viscolite. În cadrul ședinței s-au dezbătut acțiunile întreprinse de membrii CJSU cu atribuții pe perioada avertizării meteo cod galben, respectiv portocaliu.
„Echipajele structurillor implicate în gestionarea situațiilor de urgență au acționat în teren pe întreaga perioada în care s-au manifestat fenomenele meteo periculoase, venind astfel în sprijinul populației și a participanților la trafic. Totodată, s-a făcut o trecere în revistă a totalului de material antiderapant și a logisticii aflate la dispoziția administratorilor de drumuri naționale, cât și a stadiului pregătirii pentru sezonul de iarnă 2016-2017”, a spus prefectul Constantin Harsim. El a adăugat că un alt punct pe ordinea de zi a vizat implementarea aplicației RO-RISK, stabilindu-se ca termen de îndeplinire a atribuțiilor stabilite prin plan, data de 1 decembrie 2016. Aplicația se adresează tuturor instituțiilor deconcentrate de la nivelul județului și reglementează asigurarea managementului tipurilor de risc.
La finalul întâlnirii, prefectul județului, domnul Constantin Harasim, în calitatea sa de președinte al CJSU, a solicitat o comunicare intensă și pe viitor, pe toate palierele decizionale de la nivelul Comitetelor Locale de Situații de Urgență și până la Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, instituit pe perioada avertizărilor de cod la ISU Suceava.

Prefectul a solicitat o comunicare mai intensă între autorități pentru prevenirea situațiilor de urgență, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava