• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În perioada imediat următoare, la nivelul judeţului Suceava vor fi făcute verificări în cluburi, restaurante şi baruri, pentru a preveni o tragedie de genul celei produse vineri, în Capitală. Prefectul Constantin Harasim a spus că, pînă mîine, la ora 15.00, aşteaptă de la primării listele cu astfel de unităţi existente în fiecare localitate.

Constantin Harasim a declarat că primele controale vor începe în municipiul Suceava, primăria oferindu-se să pună la dispoziţia echipelor de control o listă cu toate locaţiile în care au loc „activităţi de show-biz”. Harasim a spus că primul obiectiv verificat va fi Casa de Cultură a Sucevei, având în vedere că au existat o serie de sesizări cu privire la respectarea normelor de funcţionare.

Prefectul a spus că toate primăriile din judeţ trebuie să trimită până astăzi la ora 15:00 o listă completă cu toate barurile, restaurantele, discotecile, cluburile sau spaţiile în care se organizează evenimente. El a adăugat că toate aceste controale vor fi efectuate de echipe mixte formate din specialişti de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean, Inspectoratul Judeţean de jandarmi, Inspectoratul teritorial de Muncă, Direcţia Sanitar Veterinară, Direcţia de Sănătate Publică, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, Agenţia pentru protecţia Mediului şi Garda de mediu, dar şi specialişti în situaţii de urgenţă din Prefectură. „Este necesar să facem verificări ample a potenţialelor activităţi care se regăsesc în zona similară evenimentului care a vut loc în Capitală. De marţi vom intra în municipiul Suceava, pe astfel de obiective şi activităţi care au un grad de risc ridicat, dar vor fi şi alte tipuri de activităţi pe care le vom identifica”, a spus Constantin Harasim. El a precizat că la finalul fiecărei săptămâni vor fi anunţate rezultatele acestor controale precum şi măsurile şi sancţiunile aplicate. Harasim a precizat că vor fi verificate şi spaţiile în care la evenimente au loc şi spectacole pirotehnice sau de focuri de artificii.

Prefectul a mai spus că tot cei care vor să facă sesizări cu privire la nerespectarea normelor şi autorizaţiilor din spaţiile în care au loc evenimente o pot face la adresa de mail situații.urgenta@prefecturasuceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava