Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, le-a mulțumit medicilor militari și conducerii militare pentru efortul depus în redresarea Spitalului Județean Suceava. „La încheierea cu succes a misiunii de management medical și operațional al Spitalului Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou Suceava, Instituția Prefectului- Județul Suceava transmite întregii echipe de medici militari, și în special domnilor secretar de stat Ioan Paul Oprea, colonel Daniel Derioiu,  locotenent – colonel Dinu Chioralia și locotenent-colonel Cristian Mihoci, întregul respect și profunde mulțumiri pentru eforturile depuse în restabilirea funcționalității normale a unității medicale”, a transmis Alexandru Moldovan.

El a arătată că „deschiderea pentru colaborare, dedicarea și angajamentul pentru atingerea obiectivelor, precum și conștiința că lucrăm cu toții, împreună, pentru readucerea și poziționarea Spitalului Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou Suceava în rândul spitalelor etalon din țară, sunt doar câteva dintre valorile care au stat la baza efortului și implicării dumneavoastră”. Moldovan le-a mulțumit medicilor militari pentru perspectiva pozitivă asupra viitorului acestui spital. „Mai ales vă mulțumim pentru aprecierea, repetat exprimată, față de reacția solidară a societății civile și în special a locuitorilor Sucevei, fiind convinși că profesionalismul și deschiderea de care ați dat dovadă, au dat încredere, siguranță și speranță cetățenilor noștri. În speranța că vom avea oportunitatea viitoare de a vă găzdui din nou în rândurile noastre, de data aceasta ca oaspeți în frumoasa noastră Bucovină, vă rugăm să primiți, din partea noastră, expresia deplinei noastre recunoștințe și profundul nostru respect pentru munca depusă”, a încheiat Alexandru Moldovan.

Reamintim că în cursul zilei de astăzi, conducerea  militară a spitalului a predat managementul către o echipă de medici suceveni.

Prefectul le-a mulțumit medicilor militari pentru efortul depus în redresarea Spitalului Județean Suceava, 8.8 out of 10 based on 8 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.8/10 (8 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava