Comenzi MOPAN Suceava

Agenţia Naţională de Integritate a informat Instituția Prefectului – judeţul Suceava de faptul că Raportul de evaluare nr. 3487/G/II/27.01.2015, prin care a fost constatată încălcarea regimului juridic al conflictelor de interese de către domnul Saghin Virgil, primarul comunei Vatra Moldoviţei, judeţul Suceava, a rămas definitiv prin Decizia nr. 4019/10.11.2016, pronunţată de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de contencios administrativ şi fiscal.

Potrivit prevederilor art. 16 alin (2) din Legea nr. 393/2004, privind Statutul aleşilor locali, cu modificările şi completările ulterioare “Ordinul va avea la bază un referat semnat de secretarul comunei sau al oraşului, precum şi actele din care rezultă motivul legal de încetare a mandatului.”

În acest sens, în vederea emiterii ordinului privind constatarea încetării de drept, înainte de termen, a mandatului de primar al comunei Vatra Moldoviţei, judeţul Suceava, s-a solicitat Agenţiei Naţionale de Integritate transmiterea Raportul şi a hotărârii judecătorești, precum şi întocmirea referatului de către secretarului unităţii administrativ teritoriale.
Ordinul va fi emis în termen legal cu respectarea prevederilor legislaţiei în materie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava