• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prefectul județului Suceava, Mirela Adomnicăi, a primit distincția „Omul Anului 2018” din partea Forțelor Navale Române. Distincția i-a fost acordată în cadrul ceremoniei de sfârșit de an școlar și de absolvire pentru elevii care au încheiat ultimul an de studiu și instrucție militară de la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc.

La invitația comandantului Colegiului Militar „Ștefan cel Mare”, colonel dr. Romeo-Aurelian Popovici, la ceremonie au fost prezenți comandantul Componentei Operaționale Terestre și locțiitor al șefului Statului Major al Forțelor Terestre, general maior dr. Dorin Blaiu, directorul general administrativ al Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă”, Simion Teodor Petric, prefectul județului Suceava, Mirela Elena Adomnicăi, reprezentanți ai administraţiei publice locale și ai Inspectoratului Școlar Județean Suceava, cadre militare active şi în rezervă, absolvenţi, părinţi şi prieteni ai elevilor.


Într-un cadru cu mesaje elogioase adresate de invitați conducerii școlii și elevilor, aplauze, festivități de premiere a cadrelor didactice și elevilor, predarea cheii colegiului, defilarea efectivelor de elevi, prefectul Mirela Elena Adomnicăi a primit distincția Omul Anului 2018, transmisă de Forțele Navale Române. Mirela Adomnicăi a fost premiată la secțiunea “Alături de Forțele Navale”. Distincția i-a fost acordată la Câmpulung Moldovenesc, având în vedere că Mirela Adomnicăi nu a putut fi prezent la cea de-a IX-a ediție a festivității de premiere a câștigătorilor Concursului „Omul Anului în Forțele Navale”, desfășurată pe 24 mai 2019, având în vedere organizarea Alegerilor europarlamentare din data de 26 mai 2019.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava